CSR Romania

29 februarie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Bucurestiul (a) Fluier(at) Fault !

Bucurestiul (a) Fluier(at) Fault !

Email Imprimare PDF
Cea de-a patra editie a proiectului de responsabilitate sociala s-a incheiat, insa pentru AIESEC Bucuresti, precum si pentru toti oamenii care au participat la eveniment, dorinta de a avea un oras mai bun si mai curat ramane!

Duminica trecuta a fost o zi cu mult soare, multe visuri si multe sperante, dar si mai multe ambitii pentru orasul in care traim cu totii. Sutele de participanti care au fost la mars si apoi in Parcul Tineretului au simtit pe pielea lor ce inseamna sa fluieri fault alaturi de AIESEC Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti. Oamenii au venit in Piata Unirii plini de energie si nerabdatori sa porneasca in marsul al carui scop era acela de a schimba fata Bucurestiului.

Fluieraturile menite sa traga un semnal de alarma si-au atins scopul, iar bucurestenii au privit curiosi, fie de pe marginea drumului, fie de la balcoane sau chiar din masini, in timp ce asteptau culoarea verde a semaforului. Odata ajunsei in Parcul Tineretului, AIESEC Bucuresti si alte organizatii non-guvernamentale precum MaiMultVerde au oferit bucurestenilor o perspectiva familiara asupra responsabilitatii sociale, in timp ce clubul Ecoxtrem i-a antrenat cu jocursi si concursuri de catarat in copaci sau orientare in spatiu.

O alta atractie a evenimentului a fost autobuzul pus la dispozitie de Institutul de Transfuzii Bucuresti, cu sprijinul Asociatiei React si echipat complet cu medici si instrumentar medical, gata sa se ocupe de cei care au dorit sa doneze sange. Insa poate cea mai populara activitate a fost plantarea de copaci, platani mai exact, peste 100 la numar. Participantii s-au inghesuit sa planteze cat mai multi copaci, pentru ca atunci cand si-au ridicat diplomele de participare, sa declare mandri ‘’Eu am plantat mai multi copaci !’’.

Pentru tot ceea ce s-a desfasurat in Parcul Tineretului duminica, 22 mai, AIESEC Bucuresti multumeste in primul rand participantilor si in al doilea rand partenerilor TotalSoft, Ecoxtrem, Bic, precum si tuturor partenerilor media care au sustinut aceasta initiativa. In cele din urma, nu uitati, BucurESTI TU !
Banner