CSR Romania

06 decembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Crosul Banca Transilvania are, în acest an, o componentă umanitară

Crosul Banca Transilvania are, în acest an, o componentă umanitară

Email Imprimare PDF
clujularesufletBanca Transilvania organizează, şi în acest an, în Cluj-Napoca, Crosul Banca Transilvania, eveniment care va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 12:00, în Piaţa Unirii. Ce aduce nou competiţia este faptul că, în acest an, evenimentul sportiv are un scop umanitar: BT va dona Fundaţiei Clujul Are Suflet câte 5 euro pentru fiecare participant înscris în concurs.

Competiţia sportivă se adresează atât amatorilor, cât şi profesioniştilor din ţară şi din străinătate, lungimea traseului fiind de 6 km. Evenimentul sportiv îşi propune să promoveze un mod de viaţă sănătos, prin practicarea alergării. In plus, această ediţie face parte dintr-o serie de competiţii de profil organizate în acest an, în Cluj-Napoca, sub egida “Maratonul Internaţional Cluj”.

Accesând adresa http://www.bancatransilvania.ro/bt/crosulbt.html, pe site-ul BT pot fi consultate informaţii suplimentare despre Crosul Banca Transilvania, precum şi alte detalii utile – cum ar fi cele despre antrenamentul necesar, dieta recomandată înainte de competiţie, cum pot fi evitate greşelile curente în ceea ce priveşte alergarea etc. De asemenea, informaţiile au fost postate pe pagina de Facebook a băncii şi a fundaţiei Clujul Are Suflet, precum şi pe cea de Twitter a BT.


Clujul Are Suflet este una dintre fundaţiile Băncii Transilvania, prin intermediul căreia BT dă o şansă de integrare socială tinerilor cu vârste cuprinse ntre 14 şi 20 de ani, proveniţi din familii cu situaţie financiară modestă sau din sistemul de protecţie a copilului. Până acum, în trei ani de activitate, banca a ajutat peste 1.000 de tineri şi a donat suma de 2.000.000 lei pentru programele sociale şi educaţionale desfăşurate la Centrul de zi Clujul Are Suflet, aflat tot în Cluj-Napoca.
Banner