CSR Romania

08 februarie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Casa de diamante Rafael & Sons donează un colier în valoare de 24,000 euro pentru educaţia copiilor din familii defavorizate

Casa de diamante Rafael & Sons donează un colier în valoare de 24,000 euro pentru educaţia copiilor din familii defavorizate

Email Imprimare PDF
colierPrestigioasa casă de diamante Rafael & Sons, prezentă pe piaţa internaţională din 1970, donează pentru cea de-a 6-a ediţie a Balului de Caritate de Halloween, organizat de către Asociaţia Ovidiu Rom, un colier de diamante impresionant, în valoare de 24 000 de Euro.

Colierul din aur alb de 18 carate este decorat cu 267 de diamante totalizând împreună 4.2 carate.

Distinsa bijuterie va fi purtată în timpul evenimentului de către prezentatoarea balului, Laura Cosoi, şi va fi oferită persoanei care, prin donaţia facută, va sprijini cel mai mare numar de copii provenind din familii defavorizate să meargă la gradiniţă. “Sunt onorată să port o astfel de bijuterie, mai ales cu un scop atât de nobil”, mărturiseşte vedeta.  

Invitatul de onoare al balului din 30 octombrie este actorul Nicolas Cage, deţinătorul unui premiu Oscar.


Halloween Charity Ball este un eveniment de strângere de fonduri pentru programele desfăşurate de Asociaţia Ovidiu Rom. Sumele strânse din donaţii vor fi folosite pentru a susţine programul „Fiecare Copil în Gradiniţă”, prin care Ovidiu Rom trimite la grădiniţă 1200 de copii din 20 de comunităţi.
Banner