CSR Romania

01 februarie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Biciclist cuMinte

Biciclist cuMinte

Email Imprimare PDF
Asociatia Green Revolution si GIANT lanseaza concursul Biciclist cuMinte, astazi, 28 septembrie 2010. In cadrul concursului va fi premiat cel mai responsabil (cuMinte) biciclist al programului de bike-sharing gratuit I’Velo. Acesta va castiga o bicicleta de oras, marca GIANT, modelul CRS 4.

Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie 2010 – 31 octombrie 2010. Pentru a participa la concurs trebuie sa utilizezi biciclete Green Revolution. Acestea vor fi inchiriate din programul de bike-sharing gratuit I’Velo. La prima utilizare a bicicletei I’Velo de dupa 27 septembrie vei primi un talon de participare. Acesta este nominal si netransmisibil si va fi completat cu datele tale de identificare. La predarea bicicletei in stare buna de functionare vei primi o semnatura pe talon.

Dupa 10 utilizari cuMinti I’Velo, in 10 zile diferite, vei strange 10 semnaturi si trebuie sa introduci talonul in urna de concurs. Pe data de 1 noiembrie 2010, prin tragere la sorti, se va extrage castigatorul.

Concursul Biciclist cuMinte are un singur castigator si un singur premiu.

La concurs pot participa atat cetateni romani, cat si straini, de peste 14 ani.

Regulamentul de concurs poate fi obtinut apeland numarul de telefon 021.310.63.97 sau in curand de la punctele de preluare a bicicletelor Green Revolution si de pe website-ul www.greenrevolution.ro.

Bicicletelor I’Velo pot fi inchiriate din parcurile: Herastrau (zonele Pescarus sau Roata Mare), Tineretului (intrarea Sincai) sau Izvor (intrarea dinspre statia de metrou).


Asociatia Green Revolution este prima organizatie nonguvernamentala din Romania care si-a stabilit ca prioritate promovarea ecologiei urbane. Green Revolution este o organizatie tanara, care a dovedit insa ca are capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale. Domeniile acoperite pana acum au fost colectarea selectiva, transportul sustenabil, cladiri verzi, achizitii verzi, educatie, etc.

I'Velo este primul si cel mai mare proiect national de bike-sharing gratuit, fiind lansat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank pe 9 mai 2010. El se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor. Prin intermediul I'Velo, bucurestenii au la dispozitie 475 de biciclete cu care se pot plimba gratuit, fara nici un fel de costuri suplimentare. Romanii din restul tarii au la dispozitie 550 de biciclete (in orasele Cluj-Napoca, Iasi si Constanta, cate 150 de biciclete in fiecare municipiu, iar in Targu Mures - 100 de biciclete).

I’Velo beneficiaza de un real succes: la patru luni de la lansarea proiectului, numarul total al utilizarilor depaseste cifra de 180.000.

GIANT Romania este firma producatoare de biciclete si face parte din Giant The Global Bicycle Company; companie internationala prezenta in peste 50 de tari, din sapte continente.

Numele Giant este sinonim cu inovatia tehnologica in toata industria de biciclete la nivel mondial. Acesta reprezinta un angajament permanent pentru a furniza cea mai buna calitate si cele mai inovatoare biciclete pentru clienti sai.

Pentru mai multe informatii legate de GIANT Romania, va rugam accesati website-ul http://www.giant-bicycles.com/ro-ro/.
Banner