CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR “Let’s Bike It” vă invită la cartare pe biciclete! Ediţia numărul 7 îşi aşteaptă bicicliştii!

“Let’s Bike It” vă invită la cartare pe biciclete! Ediţia numărul 7 îşi aşteaptă bicicliştii!

Email Imprimare PDF
lets-do-itLet’s Bike It este prima acţiune inovatoare care îşi propune să vină în sprijinul evenimentelor de cartare desfăşurate de voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.
Cea de-a şaptea ediţie din Bucureşti are loc duminică 29 august, ora 9 a.m. (întâlnire în Parcul Văcăreşti (e parcul de lângă Palatul Copiiilor) şi coboară înspre sudul bucureştean, pe faleza Argeşului, acţiunea întinzându-se pe întreaga zi.

Iniţiatorii Let’s bike it!, Vlad Dulea (pebiciclete.ro) şi Geo Atreides, vor carta într-un mod eco-prietenos alături de voluntarii care şi-au confirmat participarea (peste 40!) la această acţiune şi vor petrece câteva ore la vânătoare de gunoaie... pe două roţi!

Pentru că mai avem mai puţin de 30 de zile până la Ziua de Curăţenie Naţională, trebuie accelerată cartarea în judeţele în care harta deşeurilor este nefinalizată. Bicicliştii sunt puşi pe treabă şi continuă să pedaleze în căutare de deşeuri.

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

Let’s Bike It, Romania!
www.letsbikeit.ro

Persoane de contact:
Vlad Dulea,    0751 519 999
Geo Atreides, 0721 097 563

Cum afli noutăţi?
Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!
Alătură-te cauzei de pe Facebook!
Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!
Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!
LET’S DO IT!
Banner