CSR Romania

08 februarie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR AstonEco Management anunta lansarea manualului international pentru implicarea stakeholderilor

AstonEco Management anunta lansarea manualului international pentru implicarea stakeholderilor

Email Imprimare PDF

stakeholder_engagementEvenimentul de lansare va avea loc in data de 29 iunie, la orele 18:30, la sediul UNESCO.  Romania se alatura astfel comunitatii internationale in domeniul implicarii grupurilor co-interesate.

Manualul este un ghid de bune practici realizat de Accountability si Programul pentru Mediu al ONU (UNEP) si a fost tradus in limba romana de AstonEco Management. Limba romana devine astfel a cincea limba oficiala a acestui document de referinta international.

Manualul  este destinat tuturor actorilor economici si sociali (mediului de afaceri, institutiilor publice, sectorului civil si comunitatilor) si contine tehnici, instrumente si metode pentru o implicare eficienta.

Aceasta initiativa este sustinuta de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Consiliul Competentei, UNESCO, fiind in acelasi timp examinat de catre alte autoritati. Traducerea a fost verificata de Universitatea Tibiscus, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Politehnica Timisoara, Centrul de Studii si Aplicatii Interdisciplinare si Centre for Corporate Citizenship Romania.

Obiectivul AstonEco Management de a aduce acest ghid in Romania este de a contribui la imbunatatirea practicilor de implicare a partilor intersate, imbunatatirea managementului de proiect si practicilor de CSR, cu scopul de a implementa proiecte cu rezultate durabile.

Manualul este oferit gratuit de catre Centre for Corporate Citizenship Romania, pe www.cccro.org.

 

 

AstonEco Management dezvolta si implementeaza proiecte pentru dezvoltarea durabila a companiilor, comunitatilor, autoritatilor si organizatiilor asociate. Cheia proiectelor o reprezinta facilitarea implicarii tuturor actorilor si imbunatatirea capacitatilor si resurselor necesare dezvoltarii sustenabile a celor implicati.

Banner