CSR Romania

29 februarie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR GreenBiz Forum, evenimentul afacerilor verzi si al corporatiilor sustenabile, la a treia editie

GreenBiz Forum, evenimentul afacerilor verzi si al corporatiilor sustenabile, la a treia editie

Email Imprimare PDF
Revista Biz organizeaza in data de 23 iunie cea de-a treia editie a GreenBiz Forum (www.bizforum.ro), eveniment de o zi care prezinta provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, al practicilor de management sustenabil si al strategiilor de green marketing. Detalii despre program si inscrieri se gasesc pe site-ul www.bizforum.ro. In cele trei sesiuni de conferinte ale programului se vor dezbate directiile strategice pentru dezvoltare durabila, antreprenoriatul social, principiile de management sustenabil si vor fi prezentate studii de caz ale celor mai reusite campanii green si practici de management sustenabil, strategii de green marketing si PR, solutii de social media pentru comunicarea brandurilor eco-friendly.

Tema principala a evenimentului este Think Long Term, si are la baza ideea ca a fi si a actiona green inseamna mai mult decat ecologie, inseamna sustenabilitate si aplicarea unor principii de dezvoltare durabila.

Intre speakerii GreenBiz Forum si-au confirmat prezenta: Diana Klusch, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries, Liviu Mihaiu, Presedinte, Asociatia Salvati Dunarea si Delta, Luminita Oprea, CEO Saga Business &Community, Florina Serban, CSR & Community Relations Coordinator Corporate Affairs Department, COSMOTE, Dragos Bucurenci, Presedinte, MaiMultVerde, Laura Sgarcitu, PA&C Specialist, Community Programs, Coca-Cola HBC Romania, Anca Nuta, Director al Departamentului de Identitate si Comunicare, UniCredit Tiriac Bank, Alina Stanciu, Business Director, Ogilvy Public Relations, Teia Catana, Presedinte, ViitorPlus.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor din top si middle management din companiile mari interesati de resurse de management sustenabil, specialistilor in PR, corporate communication officers, brand manageri interesati de strategii de green marketing, ONG-urilor ce promoveaza activitati de protectie a mediului inconjurator ce cauta finantare si interactiune cu mediul corporate, reprezentantilor media de specialitate si ai new media, bloggeri implicati in campanii green, antreprenorilor de eco business care cauta parteneri de afaceri si furnizori de solutii de business precum si reprezentantilor oficialitatilor care prezinta norme si legislatie in domeniul green.

Despre GreenBiz Forum
GreenBiz Forum este primul eveniment ce abordeaza trendul green din perspectiva contributiei brandurilor si corporatiilor. El face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de revista Biz si denumit GreenBiz, o platforma de media si un loc in care toti cei care relationeaza cu ideea de greenbusiness sa acceseze informatii, sa interactioneze, sa poata comunica experiente legate de green business si green marketing. Aceasta include evenimente de business, un blog specializat – Green360 si o sectiune editoriala dedicata in cadrul revistei Biz.

Pentru detalii, inscriere si acreditari de presa, va rugam contactati Gabriela Matei, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , telefon: 0371.32.32.32.

Despre Biz
Biz este prima revista de afaceri de business din Romania. Anul acesta sarbatoreste zece ani de existenta, ocazie cu care marcheaza numeroase premiere pe piata publicatiilor de afaceri. La primul sau numar, in 2000, cand majoritatea conexiunilor la Internet in Romania se faceau prin dial-up, Biz titra pe coperta ca Internetul este afacerea viitorului. Piata urma sa ii dea dreptate ani mai tarziu. Termenul de brand, atat de popular azi, a fost introdus in vocabularul de marketing in 2002, pe coperta Biz. Formate jurnalistice cum sunt coverstory, feature, topuri sau ghiduri sau evenimente de amploare cum sunt ZileleBiz au fost initiate in Romania de catre Biz. Incepand din 2009 revista Biz are un nou actionariat si este condusa de Marta Usurelu.


PROGRAM EVENIMENT

9.00 – 10.00 Inregistrare participanti
10.00 – 11.30 SESIUNEA I
Directii strategice de dezvoltare durabila. Discutie in panel.
Speakeri confirmati:

Liviu Mihaiu, Presedinte, Asociatia Salvati Dunarea si Delta: “Tendintele in Romania pentru a devenit sustenabila si durabila”
Luminita Oprea, CEO Saga Business &Community: “Ce este gresit cu miscarea eco astazi in Romania?”
Alin Stancu, Asistent Universitar Doctor, Academia de Studii Economice:“Revolutia green a Romaniei”
Diana Klusch, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries: “10 tendinte, un singur viitor”
Moderator – Alexandru Ardelean, revista Biz

12.00-13.30 SESIUNEA II
Dezvoltare durabila si sustenabila in corporate green. Dezbatere.

Speakeri confirmati:
Dragos Bucurenci, Presedinte MaiMultVerde
Florina Serban, CSR & Community Relations Coordinator Corporate Affairs, COSMOTE
Anca Nuta, Director, Departamentul de Identitate si Comunicare, UniCredit Tiriac Bank
Alina Stanciu, Business Director, Ogilvy Public Relations
Moderator - Dragos Bucurenci, MaiMultVerde

14.30-16.00 - SESIUNEA III - Eco Small Business si ONG Session

Speakeri confirmati:
Ioana Paun, Managing Partner, MioBio
Teia Gavrilescu, General Manager, ViitorPlus
Bogdan Papuc, Marketing Manager, Asociatia de Ecoturism din Romania
Ioan Gherhes, Presedinte Executiv, Asociatia ARM1998
Moderator – Alexandru Ardelean, redactor Biz
Banner