CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Echipa “Let’s Do It, Romania!” continuă cartarea! Urmează judeţele Călăraşi, Constanţa şi Tulcea

Echipa “Let’s Do It, Romania!” continuă cartarea! Urmează judeţele Călăraşi, Constanţa şi Tulcea

Email Imprimare PDF
lets-do-itEchipa “Let’s Do It, Romania!” a început cu succes cartarea în luna aprilie în judeţele Cluj şi Argeş. Au urmat apoi Timiş, Caraş-Severin, Sibiu şi Vâlcea. Peste 350 de voluntari şi-au oferit sprijinul în aceste şase judeţe, luând parte la acest demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compoziţia acestora.

Următoarea acţiune de cartare va avea loc în zilele de 22-23  mai şi se va desfăşura concomitent în judeţele Constanţa, Călăraşi şi Tulcea. În acest moment există 8 voluntari înscrişi în Călăraşi, 95 de voluntari înscrişi în Constanţa şi 13 în Tulcea. Pentru a realiza cu succes această etapă avem nevoie de un număr cât mai mare de voluntari mai ales în judeţele Călăraşi şi Tulcea. Facem apel la locuitorii acestor judeţe pentru a se implica alături de cei deja înscrişi până acum!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor românilor pentru etapa de cartare, etapă care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea “Implică-te!”

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Banner