CSR Romania

03 octombrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Coface Romania organizeaza o actiune de ecologizare a zonei Cernica Pantelimon

Coface Romania organizeaza o actiune de ecologizare a zonei Cernica Pantelimon

Email Imprimare PDFEcologizare zonei de la Cernica Pantelimon este o actiune a proiectului Coface Goes Green ce face parte din stretegia de responsabilitate sociala a Coface implementata in cadrul organizatiei incepand cu acest an si care se va desfasura si pe parcursul anilor urmatori. Va ingloba programe de resposabilitate sociala divese prin care angajatii companiei se vor implica activ atat in cadrul mediului de lucru, cat si in viata personala.

In cadrul actiunii de maine, cei 140 de angajati ai Coface isi vor uni eforturile pentru a curata intreaga zona afectata de abondonarea resturilor menajere si a altor deseuri din spatiile verzi. Gunoaiele vor fi colectate pe categorii, iar Coface se va ocupa de predarea lor catre centre specializate in reciclarea gonoaielor pentru fiecare categorie. Obiectivul acestui program este de combinare a timpului petrecut de intreaga echipa intr-un team building, intr-un mod placut si de resposabilizare a angajatilor fata de mediul inconjurator.

Acest proiect va fi sustinut in intregime de Coface si se va bucura de ajutorul altor 30 de voluntari din partea Partidului Verde, care si-au manifestat dorinta de a-si oferi suportul.

Coface va organiza astfel de actiuni pe tot parcursul perioadei de vara, in diverse zone din imprejurimea Bucurestiului, ce vor culmina cu o actiune de plantare de copaci in luna octombrie intr-o zona montana afectata de despaduriri masive.

“Fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume”, spunea Mahatma Ghandi unul dintre marii lideri ai lumii. De aceea, Coface a decis implementarea unui program de responsabilitate individuala fata de impactul pe care fiecare dintre noi il aduce mediului in viata de zi cu zi. Pentru maine am decis sa reparam, sa facem un gest pentru imbunatatirea a ceea nu ne place sa vedem, si anume sa curatam si sa depoluam zona pe care am ales-o, iar apoi sa o redam publicului in starea ei naturala. Vom lasa la fata locului si materiale de comunicare pentru constientizarea celor ce vor veni dupa noi”,  a declarat Cristian Ionescu, Country Cluster Manager, Coface Romania, Bulgaria, Slovacia. 


Despre Coface Romania
Coface Romania este lider pe piata romaneasca in domeniul managementului riscului de credit. Prin intermediul produselor si serviciilor sale: asigurari de credit, rapoarte de credit, colectare creante comerciale, servicii de urmarire a incasarilor, monitorizare, furnizare de date de marketing, consultanta de risc, Coface Romania urmareste crearea unui mediu economic sanatos si prietenos pentru oamenii de afaceri.
Un mare avantaj al companiei este  baza de date comuna a tuturor sucursalelor, in care se gasesc informatii complete si la zi despre mai mult de 8.6 milioane de companii. Coface Central Europe este prezent in regiunea Europei Centrale si de Est de peste zece ani, dezvoltandu-si o experienta unică in identificarea si evaluarea oportunitatilor si a riscurilor asociate afacerilor din aceasta zona. Pentru date suplimentare www.coface.ro.

Despre Coface

Coface Holding, Segmentul de creante comerciale Natixis reprezinta o colaborare intre companiile Coface si Natixis Factor. Coface Holding ofera celor 130.000 de clienti patru segmente de produse pentru externalizarea integrala sau partiala a managementului relatiilor comerciale si pentru finantarea si protejarea creantelor: asigurarea de credit, informatii de afaceri si ratinguri, managementul creantelor şi factoring. Coface Holding are o prezenta internationala prin reteaua Coface de brokeri specializati si parteneri locali din cadrul retelei CreditAlliance. Datorita serviciilor locale din intreaga lume oferite de cei 7.000 de angajati din 65 de tari, peste 45% din cele mai mari 500 de corporatii modiale sunt deja clienti ai Coface.

 

Banner