CSR Romania

28 septembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Let’s Bike It, Romania – cartare pe două roţi!

Let’s Bike It, Romania – cartare pe două roţi!

Email Imprimare PDF
lets-do-itLet’s Bike It este prima acţiune inovatoare ce îşi propune să vină în sprijinul activităţilor de cartare desfăşurate de voluntarii Let’s Do It, Romania. Duminică, 9 mai, aceştia vor merge pe biciclete până la râul Argeş, unde li se va face instructajul, vor primi hărţi şi vor pedala în căutarea deşeurilor.

Plecarea se va face la ora 9:30 de la standul Let’s Do It, Romania (91 A) din cadrul ONG Fest, Parcul Unirii. Voluntarii se vor întoarce în Bucureşti în jur de ora 20:00

Iniţiatorii Let’s Bike It, pebiciclete.ro şi Geo Atreides, vor carta în modul cel mai eco-prietenos şi vă aşteaptă alături de cei 80 de voluntari care şi-au confirmat participarea la această acţiune să porniţi la vânătoare de gunoaie... pe două roţi!

Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

Let’s Bike It, Romania!

www.letsbikeit.ro
www.letsdoitromania.ro

Persoane de contact:
Vlad Dulea,    0751 519 999
Geo Atreides, 0721 097 563
Anamaria Hâncu, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0734 857 405
Banner