CSR Romania

28 septembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR AIESEC Bucuresti formeaza marsul unui oras mai bun prin Bucurestiul Fluiera Fault

AIESEC Bucuresti formeaza marsul unui oras mai bun prin Bucurestiul Fluiera Fault

Email Imprimare PDF
AIESEC Bucuresti deschide pe data de 17 aprilie evenimentul Bucurestiul Fluiera Fault (BFF), acesta avand ca scop constientizarea si rezolvarea problemelor cetatenilor din Bucuresti privind mediul in care acestia traiesc. Cei 1000 de participanti se vor intalni la ora 10:15 in Piata Unirii pentru a forma un mars ce va sustine schimbarea orasului. Marsul se va opri in Parcul Tineretului la ora 12:00 unde se vor desfasura pana la ora 17:00 concursuri, jocuri, acestea fiind insotite de un Trag al Voluntarilor si de plantarea copacilor.

Bucurestiul Fluiera Fault se afla acum la a treia editie si urmareste stimularea oamenilor in domeniul Responsabilitatii Sociale, motiv pentru care participantii pot face parte din orice categorie de varsta, sex sau profesie. Conceptul care sta la baza proiectului este „Tu esti schimbarea pe care Bucurestiul o asteapta”, urmand sa determine populatia in a actiona efectiv pentru mediul inconjurator.

Principalele tinte ale evenimentului vor avea in vedere emisiile de CO2 din Bucuresti produse de transportul rutier, cantitatea deseurilor daunatoare produse de un bucurestean in fiecare zi, gardul de puritate al apei potabile si spatiile verzi strict necesare ale orasului.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati  http://bff.aiesec.ro .


AIESEC
reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 61 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 20 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: CSR-bridge.aiesec.ro
Banner