CSR Romania

08 februarie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Asociatia Little People inoata impotriva cancerului!

Asociatia Little People inoata impotriva cancerului!

Email Imprimare PDF
Asociatia Little People Romania sprijina cauza copilor cu cancer la competitia Swimathon 2011, organizata in data de 16 iulie, la Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice, Cluj-Napoca.  

Echipa de inotatori ai Asociatiei Little People va fi una cu totul deosebita!

Doi membri ai Clubului Temerarii, tineri care au invins in lupta cu cancerul si echipa de inotatori nevazatori Hope, castigatoare a nenumarate medalii la competitii internationale isi reunesc fortele la inot sambata, 16 iulie, ora 18:00, pentru a-si arata sprijinul si respectul fata de copiii si adolescentii din Romania care lupta impotriva cancerului.

Asociatia face apel la reprezentatantii media si publicul larg clujean sa se alature echipei galbene de suporteri si sa promoveze exemplul si implicarea extraordinara venita din partea unor tineri care inoata pentru a-si arata solidaritatea fata de copiii bolnavi de cancer!

Inotatorii echipei Asociatiei Little People vor fi sustinuti si incurajati de la marginea bazinului de catre membrii Clubului Temerarii din Cluj-Napoca si voluntarii Asociatiei Little People imbracati in tricouri galbene inscriptionate cu mesajul Poti Si Tu!  

Poti Si Tu!” este mesajul nostru de incurajare pentru copiii care lupta impotriva cancerului in Romania. Punand la dispozitie zilnic programe de asistenta a pacientilor in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, Asociatia Little People Romania are cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor din Romania bolnavi de cancer.

Informatii despre proiectele Asociatiei Little People Romania pot fi gasite pe www.thelittlepeople.ro, iar actualizari zilnice despre activitatile desfasurate pe pagina de Facebook a asociatiei: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034
Banner