CSR Romania

28 septembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Rompetrol te trimite la Festivalul George Enescu

Rompetrol te trimite la Festivalul George Enescu

Email Imprimare PDF
george_enescuTimp de 10 săptămâni, Grupul Rompetrol va oferi bilete pentru diferite zile ale Festivalului George Enescu, ce se va desfăşura anul acesta la Bucureşti, în perioada 1-25 septembrie 2011. Aflat la cea de-a 20-a ediţie, festivalul va include concerte simfonice şi camerale, recitaluri, spectacole de operă şi balet în principalele săli ale Bucurestiului şi în unele oraşe istorice ce au legătura cu viaţa compozitorului român. La această ediţia jubiliară, vor participa 13 orchestre mari din Europa, 14 orchestre de camera din lume, 19 formaţii camerale, 6 coruri, 41 de solişti în concerte, 6 solişti în recital.

Rompetrol este partener principal al festivalului şi încurajează iubitorii de muzică clasică să posteze pe wall-ul paginii “Împreună pentru Fiecare" un scurt mesaj, în care să expună motivul principal pentru care doresc să nu rateze ce-a de-a 20-a ediţie a festivalului. Cine cumulează cele mai multe like-uri timp de o saptămână, acela va fi câştigătorul săptămânii respective, intrând în posesia unei invitaţii duble.

Concursul a început în data de 22 iunie 2011 şi se va încheie pe data de 31 august 2011, ora 18:00. Desemnarea câştigătorului/câştigătoarei se va face săptămânal.

La începutul fiecarei săptămâni de concurs se va anunţa data pentru care sunt valabile biletele din săptămâna respectivă, iar la finalul acesteia se va anunţa câştigătorul.

Redacţia CSR Romania îţi urează succes!
Banner