CSR Romania

29 februarie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Raliul Clujului Star Lubricants se alătură campaniei de luptă împotriva cancerului la copii

Raliul Clujului Star Lubricants se alătură campaniei de luptă împotriva cancerului la copii

Email Imprimare PDF
Raliul Clujului Star Lubricants se alatura in acest an Asociatiei Little People Romania, pentru a sprijini Campania de lupta impotriva cancerului la copii “Poti Si Tu!”. Echipajul Dr. Dinu Dumitrescu/Radu Popovici se vor inscrie in competitie cu un autoturism Dacia Logan inscriptionat cu mesajul Poti Si Tu!  Autoturismul pilotat va fi decorat de firma clujeana Plus-Net.

Organizatorii raliului si Asociatia Little People alaturi de membrii Clubului TEMERARII, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul, invita publicul larg si reprezentantii media vineri, 27.05.2011, orele 16:00-18:00, la locatia Portii de Start a raliului, din Piata Unirii sa scrie pe autoturismul Poti Si Tu! un mesaj de incurajare tuturor copiilor si tinerilor care sunt in prezent diagnosticati cu o forma de cancer.  

“Poti Si Tu!” este mesajul nostru de incurajare pentru cei 5000 de copii care lupta impotriva cancerului in Romania. Punand la dispozitie zilnic programe de asistenta a pacientilor in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, Asociatia Little People Romania are cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor din Romania bolnavi de cancer. Informatii despre proiectele Asociatiei Little People Romania pot fi gasite pe www.thelittlepeople.ro, iar actualizari zilnice despre activitatile desfasurate pe pagina de Facebook a asociatiei.

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj.
Banner