09 martie 2024

Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Plaza România şi Bucureşti Mall lansează în premieră un serviciu pentru clienţii cua probleme locomotorii

Plaza România se alătură, începând cu luna decembrie, cauzei sportivilor cu dizabilităţi intelectuale din cadrul Special Olympics. Cu aceasta ocazie, Plaza Romania şi Bucureşti Mall oferă pentru prima dată în spaţii comerciale un serviciu pentru clienţii cu probleme locomotorii: cărucioarele electrice. Acestea se vor găsi la punctele de informare ale celor două centre comerciale şi vor putea fi utilizate pe toată durata cumpărăturilor de persoanele care vor solicita acest serviciu. Scopul principal al acestui nou serviciu este de a transforma shopping-ul într-o experienţă cât mai confortabilă şi plăcută.

În perioada 6 - 18 decembrie toţi cei care vor să susţină persoanele cu dizabilităţi intelectuale au posibilitatea de a dona suma de 25 de lei, cumpărând un bilet la tombola Special Olympics. Fiecare persoană care achiziţionează un bilet de la punctul de informare Plaza România intră automat în tragerea la sorţi şi are posibilitatea de a câştiga obiecte personale donate de persoane publice care sprijină cauza Special Olympics. Printre aceste obiecte se numără microfonul de scenă a lui Horia Brenciu, un tricou semnat cu autograful fostei gimnaste Andreea Raducanu, o pereche de ghete Puma by Guess Who, un tricou „Vreau o ţară ca afară” semnat de toţi membrii trupei Vunk.

Special Olympics va organiza pe data de 18 decembrie, în Plaza România, o tombolă cu premii oferite pe persoane publice din lumea sportului şi divertismentului ca: Andreea Răducan, Mihai Dragomir, Cori Grămescu, Cristian Ţopescu, Horia Brenciu, Giulia Anghelescu, Cornel Ilie (trupa Vunk). Cauza va fi susţinută duminică, 11 decembrie, ora 19.00, de trupa VUNK  printr-un concert live organizat în Plaza România.

Premiile tombolei sunt următoarele:
  • un tricou cu autograf oferit de Andreea Răducan
  • un microfon de scenă aparţinând lui Horia Brenciu
  • DVD-urile de colecţie cuprinzând momente de aur din mai multe ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi de iarnă, comentate de experimentatul jurnalist sportiv Cristian Ţopescu
  • trei abonamente de câte trei luni la sala Lady Fit, oferite de Cori Grămescu
  • trei cărţi „Ia-ţi porţia de sănătate” scrise de cunoscutul antrenor de fitness Mihai Dragomir
  • o pereche de ghete Puma by Guess Who create special pentru câştigătorul premiului
  • un tricou „Vreau o ţară ca afară” semnat de toţi membrii trupei Vunk
  • un costum de scenă al cântăreţei Giulia Anghelescu
  • două tablouri ce o portretizeaza pe Nadia Comăneci cu semnătura gimnastei, autor Eugen Al Pann

Regulamentul tombolei poate fi gasit pe site-ul www.specialolympics.ro.

Anchor Grup
Înfiinţată în 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piaţa imobiliară din România. Compania deţine o experienţă vastă în dezvoltarea proiectelor de retail, rezidenţiale şi de clădiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România; Plaza România, destinaţie populară pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului.

Fundaţia Special Olympics din România (FSOR) a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mişcării sportive internaţionale Special Olympics. Special Olympics contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, încurajând comunicarea prin sport. Special Olympics oferă persoanelor cu nevoi speciale şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiţionale. Astfel, sportivii Special Olympics au ocazia de a deveni membri activi ai familiei şi ai comunităţii din care fac parte. Special Olympics constituie o experienţă care insuflă energie, sănătate, încredere în sine şi bucuria de a trăi.