09 martie 2024

Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Compania Petrom a publicat bilantul programelor de implicare in comunitate: “Petrom: Respect pentru viitor 2010”

Raportul cuprinde rezultatele si investitiile pe care compania le-a facut in anul 2010 pentru comunitati in domeniile mediu, sanatate, educatie, dar si alte proiecte speciale.

In domeniul educatiei, proiectele au vizat fie imbunatatirea actului educational pentru copiii din mediul rural, promovarea spiritului eco-civic in randul tinerei generatii, sprijinirea tinerilor olimpici in drumul lor spre performanta sau stimularea spiritului de lideri in randul elevilor de liceu.

In ceea ce priveste sanatatea, 2010 a fost anul in care Petrom a investit in sistemul public de sanatate prin extinderea retelei de telemedicina de urgenta si a demarat prima campanie nationala de donare de sange care a incurajat donarea fara beneficii materiale si a stimulat fidelizarea donatorilor.

Petrom si-a adus contributia si pentru un mediu mai curat prin actiuni de ecologizare si plantare in comunitatile in care activeaza.

Pe langa domeniile prioritare de investitie, au fost desfasurate si proiecte speciale prin care a fost sustinut si promovat voluntariatul, in cadrul companiei si in afara acesteia, si a fost sprijinita dezvoltarea sustenabila a comunitatilor locale.