CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

De 20 de ani, SOS Satele Copiilor schimba viitorul copiilor in Romania

Email Imprimare PDF
Marti, 13 septembrie, in SOS Satul Copiilor Cisnadie a avut loc evenimentul de aniversare a 20 de ani de activitate ai organizatiei SOS Satele Copiilor Romania.
Citeşte mai mult...

real,- incurajeaza romanii sa cumpere produse romanesti

Email Imprimare PDF
In 16 si 17 septembrie, hipermarketul real,- din Baia Mare organizeaza Targul Producatorilor Locali, primul eveniment de acest fel prin care  real,-  vine in sprijinul producatorilor locali si regionali din judetul Maramures. Planurile companiei prevad ca targul sa aiba loc cu o periodicitate bilunara, iar oferta targului sa se imbogateasca de la o editie la alta cu noi si noi produse traditionale.
Citeşte mai mult...

Voluntarii unesc 100 de ţări pentru o acţiune de curăţenie

Email Imprimare PDF
Grupuri de voluntari şi organizaţii din diferite ţări iniţiază o acţiune globală numită Curăţenie Mondială 2012, având ca scop strângerea gunoaielor aruncate ilegal în 100 de ţări, dorind totodată să îi determine pe oamenii din întreaga lume să fie mai responsabili şi conştienţi de faptele lor.
Citeşte mai mult...

UniCredit Ţiriac Bank sprijină şcolile din Bucureşti

Email Imprimare PDF
Cu ocazia deschiderii anului şcolar, UniCredit Ţiriac Bank a făcut o donaţie către Şcoala 147 “Petrache Poenaru” şi către Şcoala cu clasele I-VIII nr. 178 din Bucureşti, constând în mai multe calculatoare recondiţionate. În cadrul aceleiaşi acţiuni, UniCredit Ţiriac Bank a donat 150 computere către instituţii şcolare – grădiniţe, şcoli şi licee din judeţele Argeş, Bacău, Gorj, Timiş, Constanţa, Brăila, Iaşi şi din municipiul Bucureşti.
Citeşte mai mult...

Au mai ramas doua saptamani in care fiecare poate contribui la dotarea scolii preferate cu laptopuri performante în cadrul campaniei "Ajuta-ti scoala!", initiata de real,-,

Email Imprimare PDF
real1Ajuta-ti scoala preferata: campania lansata de real,- pentru a-si incuraja clientii sa doneze punctele acumulate la cumparaturi si astfel sa ajute scoli sau alte institutii de invatamant sa fie dotate cu laptopuri HP Presario CQ56-219 echipate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium se apropie de final.
Citeşte mai mult...

Reconfirmarea poziţiei de lider a companiei Henkel în ierarhia dezvoltării durabile

Email Imprimare PDF
Pentru a cincea oară consecutiv, compania Henkel a fost declarată lider în domeniul dezvoltării durabile în clasamentul Dow Jones Sustainability Index, la categoria „Nondurable Household Products”. În plus, Henkel este singura companie din sectorul său inclusă atât în clasamentul global - Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World), cât şi în cel european - Dow Jones Sustainability Europe Index (DJSI Europe). Aceste clasamente au ca scop inventarierea corporaţiilor care îşi derulează activitatea respectând principiile dezvoltării durabile.
Citeşte mai mult...

AKTA continuă donaţiile pentru elevii din mediul rural

Email Imprimare PDF
În România, mai ales în mediul rural, abandonul şcolar este o problemă care s-a acutizat odată cu apariţia şi evoluţia crizei economice, în condiţiile în care, potrivit organizatiei "Salvaţi Copiii", susţinerea unui copil în învăţământul de stat costă în mediul rural circa 1.372 de lei pe an (rechizite, uniformă şi echipamentul pentru sport, meditaţii, fondul clasei, serbările organizate cu diferite ocazii).
Citeşte mai mult...

Rompetrol şi asociaţia ViitorPlus sprijină SOS Satul Copiilor București

Email Imprimare PDF

Grupul Rompetrol prin programul de responsabilite socială “Împreună pentru fiecare” a susţinut dotarea SOS Satul Copiilor Bucureşti cu 5 colectoare solare și instalaţia de preluare a apei încălzite prin colectoare pentru ca aceasta să poată fi utilizată. Valoarea sprijinului oferit de companie a fost de aproximativ 50.000 RON.

Citeşte mai mult...

Compania Petrom a publicat bilantul programelor de implicare in comunitate: “Petrom: Respect pentru viitor 2010”

Email Imprimare PDF
Raportul cuprinde rezultatele si investitiile pe care compania le-a facut in anul 2010 pentru comunitati in domeniile mediu, sanatate, educatie, dar si alte proiecte speciale.
Citeşte mai mult...

RE, conceptul schimbării în bine

Email Imprimare PDF
logo_reconceptCum ar fi să existe un gest la îndemână, care să îndrepte lucrurile, să facă din negativ pozitiv, din statistici îngrijorătoare veşti bune, din alb-negru color, din rău bine? Ar fi posibil!  De fapt, începând cu 1 septembrie, chiar există! Gestul se numeşte RE şi face parte din noua platformă de responsabilitate socială a Coca-Cola HBC România, numită The RE Concept şi dezvoltată online pe www.thereconcept.ro şi pe reţelele sociale.
Citeşte mai mult...

Clinica de Recuperare Motivation – prima afacere socială finanţată cu credit bancar cu dobândă zero

Email Imprimare PDF
Clinica de Recuperare Medicală Motivation se deschide în Bucureşti, strada Uranus, nr. 100.  Aceasta oferă consultaţii medicale de specialitate, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, cursuri adresate cuplurilor în vederea  pregătirii pentru naştere şi pentru îngrijirea nou-născutului.
Citeşte mai mult...

Heineken România lansează a doua ediţie a Raportului de Sustenabilitate

Email Imprimare PDF
Heineken România lansează a doua ediţie anuală a Raportului de Sustenabilitate, care prezintă rezultatele companiei în ceea ce priveşte implementarea de soluţii sustenabile pentru fiecare dintre ariile sale de activitate, cu privire la mediul înconjurător, societate şi comunităţile în care compania îşi desfăşoară activitatea. Raportul face parte din agenda de sustenabilitate a Heineken România, “Brewing a Better Future”, şi prezintă rezultatele companiei pe fiecare dintre ariile de sustenabilitate.
Citeşte mai mult...

Bani din shopping online, donati copiilor din centrul de plasament Sf Nicolae

Email Imprimare PDF
FashionUp.ro a dus inca o data shopping-ul online la un alt nivel. Primul mall online din Romania a donat un mini parc de distractii copiilor din centrul de plasament Sf Nicolae, cu banii obtinuti in urma campaniei de responsabilitate sociala “Copiii devin designeri cu FashionUp.ro”.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner