CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Inscrierile la European CSR Award, competitia locala, se vor incheia vineri, 1 Martie

Inscrierile la European CSR Award, competitia locala, se vor incheia vineri, 1 Martie

Email Imprimare PDF
logo_csrawards2013 este primul an în care Europa celebrează excelenţa în domeniul CSR printr-o schemă pan-europeană de premii, un program care doreşte să confere o mai bună vizibilitate bunelor practici europene în domeniul responsabilităţii sociale corporatiste.


Competiţia oferă aplicanţilor o oportunitate unică de a celebra instituţia parteneriatului atât la nivel naţional, cât şi european. Independent de mărimea afacerii, juriul va aprecia proiectele care se detaşează prin inovaţie, leadership şi care reuşesc să dezvolte relaţii consistente şi durabile de parteneriat cu cel puţin un stakeholder din afara sferei de afeceri.

Aplicanţii sunt aşteptaţi să-şi înscrie proiectele în 2 categorii de concurs: 1- companii mici şi mijlocii (IMM) şi 2-companii mari.

Înscrierile sunt gratuite. Sunt eligibile aplicaţiile companiilor care au reuşit să dezvolte relaţii de parteneriat cu cel puţin un stakeholder din afara sferei de afaceri.

Procesul de jurizare se desfăşoară în perioada 1 Martie - 15 Aprilie 2013 pe baza criteriilor de performanţă ale organizaţiei britanice British in the Community (BITC).

Finaliştii vor fi anunţaţi în cadrul unui eveniment festiv ce va avea loc la Bucureşti, în aprilie 2013, şi vor fi invitaţi să participe la European CSR Award Ceremony, eveniment organizat de Comisia Europeană la Bruxelles, în iunie 2013.

Formularul de înscriere este disponibil la: http://www.csr-romania.ro/european-csr-awards/inscriere.html . Aplicaţiile se trimit în format electronic la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pentru detalii, accesează www.csr-romania.ro/european-csr-awards.html

Competiţia este coordonată de prestigioasele organizaţii CSR Europe şi Business in the Community (BITC) şi este implementată local de CSR Romania cu sprijinul companiilor Raiffeisen Bank, AVON şi Ursus.

Detalii la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau 0722964382