CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Încep înscrierile la cea de-a doua ediţie a evenimentului "Hoteluri Verzi şi în România"

Încep înscrierile la cea de-a doua ediţie a evenimentului "Hoteluri Verzi şi în România"

Email Imprimare PDF
Cea de-a doua ediţie a evenimentului “Hoteluri Verzi şi în România”, organizat de Romania Green Building Council, va avea loc în data de 28 septembrie, la hotel Crowne Plaza Bucuresti.

Obiectivul workshop-ului este de a angaja industria hotelieră şi cea a produselor şi serviciilor conexe într-o discuţie despre oportunitatea, importanţa şi beneficiile economice concrete ale unei abordări mai responsabile faţă de mediu a proiectării arhitecturale, a renovării şi avantajele administrării unei constructii verzi.

Evenimentul se adresează persoanelor cu funcţii de conducere din industria hotelieră, arhitecţilor, designerilor, inginerilor, specialiştilor în tehnologie, mediului academic, şi altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic şi prietenos cu mediul.

Workshop-ul este interactiv şi va oferi exemple de bune practică, studii de caz oferite de lanţurile hoteliere din România şi cele internaţionale, informaţii despre construcţii sustenabile, renovări şi posibilităţile operaţionale si va prezenta inovaţiile din domeniul materialelor de construcţie, tehnologiilor şi altor soluţii.

Înscrierile până la data de 17 Septembrie beneficiază de discounturi semnificative!

Mai multe informatii despre workshop, procedura de inregistrare si oportunitatile de parteneriat sunt disponibile aici.

Despre Organizator
Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociaţie non-profit, apolitică, ce încurajează condiţiile de piaţă, educaţionale şi legislative necesare pentru promovarea construcţiilor de înaltă performanţă care sunt atat sustenabile, cat şi profitabile. RoGBC a primit acreditare ca "Established Member" (Consiliu cu Drepturi Depline) al World Green Building Council. (Consiliul Mondial pentru Clădiri Verzi).
Banner