CSR Romania

28 septembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR La Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se colectează selectiv!

La Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se colectează selectiv!

Email Imprimare PDF
În perioada 25-27 iunie are loc la Romexpo cel mai aşteptat eveniment rock al anului. Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival reuneşte pentru prima data în România trupe legendare ale genului: Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Viţa de Vie, Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema şi Luna Amară.

În cele 3 zile de festival sunt aşteptate peste 100.000 de persoane, iar Umbrela Verde, în parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje, vor pune la dispoziţia participanţilor containere pentru colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje. Patrulele Umbrela Verde vor informa în permanenţă persoanele prezente la cele 3 zile de concerte cu privire la importanţa colectării selective, a reciclării şi a păstrării curăţeniei, astfel încât să ne putem mândri la finalul evenimentului că alături de muzică bună şi berea de calitate, acest eveniment a însemnat şi atitudine eco.  

În plus, la 15 pahare de plastic goale aduse la punctele de colectare, participanţii la festival vor fi recompensaţi cu un voucher în baza căruia pot ridica un pahar de bere Tuborg.

Îi aşteptăm la cortul Umbrela Verde pe toţi cei care doresc să afle mai multe despre protecţia mediului înconjurător şi îi invităm pe toţi participanţii la festival să colecteze selectiv deşeurile.   


Despre Umbrela Verde


Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare faţă de mediu, iniţiată de Tuborg România, în vară anului 2007. Obiectivele campaniei sunt să schimbe o mentalitate profund greşită a românilor: "Gestul meu nu contează" şi să-i convingă că, împreună, trebuie să păstrăm România curată, prin acţiuni care urmăresc responsabilizarea prin puterea exemplului personal. Programul se bucură în acest moment de sprijinul a peste 1.200 de voluntari din 32 de judeţe ale ţării şi peste 950 de bloggeri parteneri. În plus, mai mult de 120.000 de stickere cu mesajul "Eu nu arunc gunoi pe stradă" au fost distribuite atât prin acţiuni punctuale derulate în trafic, cât şi direct beneficiarilor, în urmă solicitărilor primite pe site-ul campaniei, www.umbrelaverde.ro.

Despre Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo din Bucureşti şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Ediţia din acest an marchează şi un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al „the big four of thrash metal”: Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax.

Atitudinea liberă specifică brandului Tuborg şi-a pus amprenta şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevărate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate şi atitudinea nonconformistă.

Despre Eco-Rom Ambalaje

Eco-Rom Ambalaje a devenit o prezenţă constantă la concertele susţinute în acest an în Bucureşti, în scopul informării şi conştientizării publicului cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje într-un mod cât mai agreabil şi distractiv.
Până în prezent, Eco-Rom Ambalaje a pus la dispoziţia populaţiei, cu sprijinul partenerilor săi, peste 6.000 de containere de colectare selectivă, de care beneficiază 3 milioane de români, în peste 80 de localităţi din ţară.

Colectarea selectivă este primul pas în circuitul reciclării şi presupune depozitarea separată a deşeurilor de ambalaje în funcţie de tipul de material: plastic, metal, sticlă şi hârtie-carton, în containerele de diferite culori - galben, verde, albastru - special amenajate.

Banner