CSR Romania

06 decembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Echipa “Let’s Do It, Romania” prezintă: calendarul acţiunilor de cartare pe judeţe!

Echipa “Let’s Do It, Romania” prezintă: calendarul acţiunilor de cartare pe judeţe!

Email Imprimare PDF
lets-do-itEchipa “Let’s Do It, Romania” a definitivat calendarul activităţilor de cartare, care vor avea ca rezultat harta deşeurilor din România. Cartarea a început în weekend-ul 10-11 aprilie şi se va încheia în perioada 17-18 iulie. Pentru detalii despre perioada de implicare a fiecărui judeţ,  calendarul de cartare este disponibil pe site-ul proiectului.

Dacă te-ai înscris deja pentru cartare, nu îţi face planuri pentru weekend-ul în care judeţul tău este în plină acţiune! Dacă nu eşti încă membru al echipei de cartatori, te aşteptăm alături de noi! Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea “Implică-te!

Cartarea presupune determinarea mormanelor de deşeuri din arealele naturale şi stabilirea coordonatelor acestora cu ajutorul GPS-ului, informaţiile fiind ulterior încărcate într-un soft special. Rezultatul final al acestei acţiuni este realizarea hărţii deşeurilor din România, în baza căreia vor putea fi estimate resursele necesare pentru reuşita proiectului, inclusiv numărul de voluntari necesari în ziua de curăţenie. Cartarea este o etapă cheie în evoluţia proiectului „Let’s Do It, Romania!”, în lipsa căreia acţiunea din ziua de curăţenie ar fi imposibilă.


“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!
Banner