CSR Romania

06 decembrie 2023

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Echipa “Let’s Do It, Romania!” continuă cartarea! Următorul pe listă este judeţul Argeş!

Echipa “Let’s Do It, Romania!” continuă cartarea! Următorul pe listă este judeţul Argeş!

Email Imprimare PDF
lets-do-itEchipa “Let’s Do It, Romania!” a început cu succes cartarea în weekend-ul 10-11 aprilie, în judeţul Cluj. 100 de voluntari şi-au oferit sprijinul, luând parte la acest prim demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compoziţia acestora.

Următoarea acţiune de cartare va avea loc în zilele de 24-25 aprilie şi se va desfăşura în judeţul Argeş. În acest moment există numai 36 de voluntari înscrişi în judeţ. Pentru a realiza cu succes aceasta etapă, avem nevoie de un număr mai mare de voluntari. De aceea, locuitori ai judeţului Argeş, vă invităm să vă implicaţi!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor românilor pentru etapa de cartare, etapă care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea “Implică-te!”


“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
.
Banner