CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Dineul caritabil al olimpicilor

Dineul caritabil al olimpicilor

Email Imprimare PDF
ilustratie_hospiceMiercuri, 27 Iunie, Valeria si Steven van Groningen gazduiesc un eveniment caritabil extraordinar, Olympic Dinner in sprijinul HOSPICE Casa Sperantei. Dineul va avea loc in sala Diplomate Ballroom al hotelului Athene Palace Hilton si va fi precedat de o receptie incepand cu ora 19.00. Seara va fi o celebrare a maretei istorii olimpice a Romaniei si a Marii Britanii, si va strange fonduri pentru construirea cladirii noului HOSPICE din Bucuresti. Toate fondurile stranse in cadrul serii si din vanzarea de bilete vor fi donate direct catre HOSPICE Casa Sperantei si ingrijirea copiilor cu boli incurabile.

“Pentru mine si Valeria este o mare bucurie sa va invitam la acest eveniment in numele HOSPICE Casa Sperantei. Poate stiti sau nu ca eu si Valeria ne-am intalnit pentru prima data in 1984 la olimpiada din Los Angeles, unde Valeria a castigat cu success medalia de aur la canotaj pentru Romania. De aceea acest eveniment are un loc special in inima noastra.” – Steven Van Groningen

Printre cei prezenti la eveniment se vor afla si mari olimpici din trecut precum si membrii ai Echipei Olimpice actuale care vor pleca spre jocurile Olimpice din Londra in Iulie. Au confirmat déjà Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Ana Maria Brinza, Ivan Patzaikin, Marius Urzica, Doina Ignat, Violeta Beclea-Szekely, Ilie Nastase, Carmen Bunaciu si E.S. Mark Gitentein, ambasadorul Statelor Unite ale Americii.

Pe parcursul serii invitatii vor putea sa asculte impresii si experiente inedite de la olimpiada din partea olimpicilor prezenti la eveniment si vor putea licita in cadrul licitatiei cu strigare sustinuta de partenerul de eveniment, Artmark. Multi dintre olimpicii prezenti vor aduce cu ei medaliile obtinute la olimpiade si alte obiecte memorabile care vor fi afisate pentru a fi admirate de invitati.

Locurile la acest eveniment sunt limitate si pot fi rezervate prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

HOSPICE Casa Sperantei multumeste partenerilor si sponsorilor care au sprijin acest eveniment caritabil: Athene Palace Hilton, Artmark, Natural Plus, Heineken, European Drinks si DEB Sound.


HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.
Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si spirituala.
HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.
Banner