CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR

Evenimente CSR

Persoane cu dizabilităţi din Bucureşti şi Ilfov au primit gratuit scaune rulante şi instruire pentru utilizarea acestora

Email Imprimare PDF
Douăsprezece persoane cu dizabilităţi locomotorii din Bucureşti şi judeţul Ilfov au primit scaune rulante şi instruire pentru utilizarea acestora în data de 31 octombrie 2012, în cadrul unui seminar organizat de Fundaţia Motivation România şi Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.
Citeşte mai mult...

Dineul caritabil al olimpicilor

Email Imprimare PDF
ilustratie_hospiceMiercuri, 27 Iunie, Valeria si Steven van Groningen gazduiesc un eveniment caritabil extraordinar, Olympic Dinner in sprijinul HOSPICE Casa Sperantei. Dineul va avea loc in sala Diplomate Ballroom al hotelului Athene Palace Hilton si va fi precedat de o receptie incepand cu ora 19.00.
Citeşte mai mult...

Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2012 nu e o poveste, e de povestit!

Email Imprimare PDF
Un număr de 178 de organizaţii, instituţii şi grupuri de iniţiativă din 111 localităţi urbane şi rurale din 34 de judeţe ale ţării, plus capitala, au marcat săptămâna trecută (14-20 mai 2012), prin peste 450 de activităţi diverse de voluntariat şi evenimente cu, pentru sau despre voluntari, cea de-a unsprezecea ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV). Anul acesta, SNV s-a desfăşurat sub sloganul “Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul este de povestit.”
Citeşte mai mult...

Un nou centru de colectare DEEE se deschide la Găeşti

Email Imprimare PDF
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec deschide un nou centru de colectare DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) la Găeşti, ca parte a Reţelei Naţionale de Colectare.  Aceasta marchează cea de-a patra inaugurare a unui astfel de serviciu în mai puţin de o lună, după deschiderile centrelor din Sinaia, Alba Iulia şi Alexandria.
Citeşte mai mult...

Zilele Siguranţei Rutiere Michelin la start

Email Imprimare PDF
michelin_siguranta-rutieraMichelin îşi continuă angajamentul pentru securitate rutieră şi dă startul evenimentului «Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » la Bucureşti. Evenimentul reuneşte mai mulţi specialişti în siguranţă rutieră precum şi spaţii dedicate educaţiei rutiere, toate acestea, pentru a promova o mobilitate durabilă care este mai sigură pentru toată lumea, în special pentru tineri, care reprezintă şi cel mai vulnerabil grup demografic.
Citeşte mai mult...

Povestile se transforma in realitate in Saptamana Nationala a Voluntariatului

Email Imprimare PDF
Peste 170 de organizatii, institutii si grupuri de initiativa din 34 de judete ale tarii si capitala organizeaza in aceasta saptamana (14-20 mai 2012), concomitent, peste 435 de activitati diverse de voluntariat si evenimente cu, pentru sau despre voluntari, pentru a marca cea de-a unsprezecea editie a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV).
Citeşte mai mult...

Raiffeisen Bank si Green Revolution au lansat la Brasov sezonul 2012 din cadrul programului de bike-sharing I’Velo

Email Imprimare PDF
i_velo_brasov“Mersul pe bicicleta este una din variantele optime de transport in municipiul Brasov, tocmai de aceea, eu unul sprijin orice initiativa care incurajeaza acest tip de transport. Ar fi ideal sa avem cat mai multi kilometri de piste pentru biciclisti, tocmai de aceea printre prioritatile Municipalitatii se numara si crearea de noi piste speciale pentru biciclete. In acelasi timp, sper ca si cei care conduc masini vor tine cont de faptul ca biciclistii sunt colegi de trafic cu ei, iar pietonii nu vor utiliza pistele de biciclete pe post de trotuare. Putem spune ca acest proiect este o gura de oxigen pentru orasul nostru”, a declarat primarul Brasovului, George Scripcaru.
Citeşte mai mult...

Martisoare de REeducare cu dedicatii speciale

Email Imprimare PDF
De la tineri actori, artisti celebri sau vedete media, pana la angajatii Coca-Cola HBC Romania, toti au avut de Ziua Femeii un gand comun: un gand inspirational pentru detinutele de la Penitenciarul Targsor. Gand scris pe carti si oferit in dar ca martisor de REeducare, joi, 8 martie 2012, in cadrul unui eveniment RE Concept initiat de Coca-Cola HBC Romania si sustinut cultural de Diverta.
Citeşte mai mult...

Targul de Craciun al Intreprinderilor Sociale organizat de roPot

Email Imprimare PDF
In misiunea sa asumata de sustinere a antreprenoriatului social in Romania roPot a invitat pana acum nenumarate antreprize sociale la evenimentele sale si una dintre problemele comune identificate a fost comunicarea deficitara catre potentiali consumatori ai produselor si serviciilor atelierelor lor.
Citeşte mai mult...

Conceptul de CSR la răscruce

Email Imprimare PDF
csr_crossroadSăptămâna trecută a avut loc la Bucureşti un eveniment de excepţie: Zilele Biz, proiect al revistei Biz, aflat la ediţie aniversară. De zece ani, cinci domenii cheie de business sunt analizate în conferinţe, workshopuri, traininguri şi prezentări iar performanţa de a strânge mii de antreprenori şi manageri nu este repetată de nici o altă conferinţă de business.
Citeşte mai mult...

Grupul Rompetrol celebrează astăzi Anul European al Voluntariatului

Email Imprimare PDF
impreuna-pentru-fiecareAcţiunea de voluntariat are loc în oraşul Năvodari, Constanţa, şi marchează finalizarea proiectului “Reabilitarea unui teren degradat prin amenajarea unei baze sportive” ce a beneficiat de finanţare din partea Grupului Rompetrol, prin programul de responsabilitate socială "Împreună pentru fiecare".
Citeşte mai mult...

Apetit pentru implicare. Gala Premiilor Participării Publice

Email Imprimare PDF
foto_castigatori_g3p-iiiSuntem încă la stadiul în care avem sentimentul că nu întâmplă nimic deosebit în România, compătimindu-ne când privim cu invidie la miticul Occident, unde totul se întâmplă ca la carte. Şi totuşi, de câţiva ani, societatea civilă din România se conturează încet, dar sigur, ca o entitate remarcabilă. Poate nu înţelegem încă importanţa existenţei acestor oameni implicaţi în mediul non-guvernamental sau public, dar există de câteva ori pe an, evenimente care atrag, uneori prea puţin însă, atenţia asupra acestei părţi de ţară aproape extraterestre: cei pentru care cuvintele o Românie mai bună nu este doar un status pe Facebook.
Citeşte mai mult...

Romania se schimbă. RestartRomania

Email Imprimare PDF
restart_galaSâmbătă, 5 noiembrie 2011, la Muzeul Naţional de Istorie al României, a avut loc gala finalei Restart Romania, platforma online iniţiată de TechSoup cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti. Încă de când a fost lansat acest program am remarcat, dincolo de zonele de interes (transparenţa, eficienţa, respectarea legilor, trafic de influenţă), o perspectivă fresh asupra ceea ce înseamnă implicare în societate prin susţinerea unor proiecte web inovatoare care încurajează colaborarea şi implicarea cetăţenilor în temele de discuţie propuse: transparenta, trafic de influenţă, eficientizarea sistemului.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner