CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa COSMOTE România anunţă cei 25 de finalişti ai programului Bursele COSMOTE

COSMOTE România anunţă cei 25 de finalişti ai programului Bursele COSMOTE

Email Imprimare PDF
Bursele COSMOTE, programul de responsabilitate socială lansat în acest an de COSMOTE România, anunţă cei 25 finalişti care au ajuns în faza următoare de selecţie, cea a interviurilor cu juriul. Numele finaliştilor sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro.

În perioada înscrierilor, între 15 septembrie – 15 octombrie, au fost primite 263 de aplicaţii din care din care 195 au fost validate şi luate în considerare pentru desemnarea celor 25 de finalişti.

În aşteptarea festivităţii de premiere, COSMOTE România se apropie de momentul în care vor fi aleşi cei 5 tineri studenţi care vor primi una dintre burse pentru durata studiilor universitare. Pe 5 şi 6 noiembrie, finaliştii vor fi intervievaţi şi evaluaţi de către juriului programului, pentru a determina cei 5 studenţi talentaţi cărora li se va oferi câte o bursă.

“Numărul semnificativ de studenţi care au aplicat pentru una dintre cele 5 burse demonstreză că astfel de proiecte de CSR sunt atât de necesare pentru a sprijini dezvoltarea generaţiei tinere. Suntem convinşi că, de la an la an, vom contribui la viitorul acestor tinere talente, prin implicarea companiei noastre în proiecte educaţionale”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager COSMOTE România.

Cei 25 finalişti vor fi intervievaţi de către juriul Bursele COSMOTE, format din: Irina Anghel, avocat cu experienţă în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, specializat în achiziţiile făcute de fondurile de investiţii private, dar şi Lector Universitar la Facultatea de Drept a Universităţii Nicolae Titulescu şi Profesor Asociat la programul MBA al "Bucharest School of Management" şi la Masterul "Managementul Proiectelor Internaţionale”; Liliana Dănăilă, Director de Resurse Umane al COSMOTE România; Dan Petre, Managing Partener la D&D Research şi Conferenţiar Universitar Doctor la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a SNSPA; Sorin Psatta, Integrated Communication Director în cadrul agenţiei Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti şi Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager al COSMOTE România.

Juriul va selecta cei 5 studenţi care vor câştiga câte o bursă COSMOTE, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 9 noiembrie. Câştigătorii vor fi susţinuţi financiar pe durata studiilor universitare, prin intermediul unei burse în valoare de 150 Euro/lună, echivalent în RON, pe o durată de 9 luni (octombrie-iunie) pe an.

Prin programul de responsabilitate socială Bursele COSMOTE lansat anul acesta, COSMOTE România va oferi anual cinci burse naţionale tinerilor ambiţioşi şi talentaţi, absolvenţi ai clasei a XII-a, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, indiferent de profil, la zi, forma fără plată. Dintre cele cinci burse naţionale, una va fi acordată copiilor angajaţilor din cadrul grupului de companii COSMOTE din România.

Mai multe detalii despre proiect şi regulamentul de participare sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro.


În calitate de parte responsabilă şi activă a societăţii, COSMOTE România îşi implică angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România. Printre proiectele de responsabilitate socială derulate de COSMOTE România se numără: campania “Mesaje de iubire”, parteneriatul cu Asociaţia Telefonul Copilului, programul intern de protecţia mediului “Green Office”, etc.
Banner