CSR Romania

22 ianuarie 2022

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Campania “Poti Si Tu!” soseste la Iasi

Campania “Poti Si Tu!” soseste la Iasi

Email Imprimare PDF
soareCampania “Poti Si Tu!” soseste la Iasi! In perioada 22-24 octombrie, Asociatia Little People Romania cheama la actiune fiecare cetatean din Iasi sa se alature luptei impotriva cancerului la copil, achizitionand o bratara galbena cu inscriptia “TEMERARII - stiu ca se poate – Poti Si Tu!”, care simbolizeaza tratarea cu succes a cancerului la copil.

Temerarii este clubul adolescentilor romani care au invins cancerul, infiintat de Asociatia Little People in anul 2006. Este singurul si cel mai mare club de acest gen, care numara in prezent aproape 200 de membrii din 55 de localitati ale tarii. In cadrul clubului se organizeaza activitati si evenimente in mod constant pentru a sprijini tinerii in tranzitia lor catre o viata de adult plina de succes. Clubul Temerarii, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul, este recunoscut de forumuri globale si europene ca un exemplu calauzitor in ceea ce priveste sensibilizarea publicului si abordarea pozitiva asupra acestei boli. In luna septembrie Campania Poti Si Tu! a castigat un premiu prestigios in cadrul evenimentului Romanian PR Awards, ,,Premiul special pentru implicare extraordinara in comunitate”.

Voluntarii imbracati in galben asteapta publicul in incinta Iulius Mall Iasi etajul 1, Piateta Bershka, in perioada 22-24 octombrie intre orele 10:00-20:00.

Campania Poti Si Tu! este unica in Europa de Est si Centrala, prin viziunea pozitiva asupra tratarii cu succes a cancerului la copil, prin raspandirea mesajului supravietuirii de catre tinerii care au invins boala, cei mai in masura ambasadori ai acestei lupte, informand si implicand in acelasi timp comunitatea. Printre sustinatorii campaniei se afla actrita Oana Pellea, Ambasadorul Marii Britanii, domnul Robin Barnett, echipa de fotbal Liverpool, Razvan si Dani si multe alte personalitati, alaturi de peste 8000 de cetateni ai Romaniei.

Fondurile obtinute in urma campaniei Poti Si Tu! de la Iasi vor fi folosite pentru crearea unei camere de terapie si joaca in Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ,,Sfanta Maria” unde Asociatia Little People va implementa incepand din 1 noiembrie Programul de Asistenta al Pacientilor. In urma acestei campanii de constientizare au fost stransi deja 10 000 euro la nivel national, iar in Iasi va debuta in perioada 22-24 Octombrie. Prin decizia colectiva a clubului TEMERARII, clubul adolescentilor romani supravietuitori de cancer, toate fondurile stranse in urma campaniilor anterioare organizate in Timisoara, Cluj si Bucuresti vor fi folosite la renovarea camerei de joaca si terapie in Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Sfanta Maria” din Iasi si vor sprijini Programul de Asistenta al Pacientilor, desfasurat in colaborare cu studentii de la sectia de psihologie din cadrul Universitatii “Petre Andrei” si Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
Banner