CSR Romania

22 ianuarie 2022

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Sorin Apostu a deschis oficial Tabara Temerarii 2010

Sorin Apostu a deschis oficial Tabara Temerarii 2010

Email Imprimare PDF

Azi, 14 septembrie , a avut loc deschiderea oficiala a Taberei Temerarii in Sala Mare a Primariei Cluj-Napoca. Invitati speciali si vorbitori au fost Sorin Apostu, Primar al Municipiului Cluj- Napoca, Rodica Cosnarovici, Medic Primar Oncolog  la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, Conferentiar Doctor Gheorghe Popa, seful Departamentului de Oncologie Pediatrica de la Spitalul Pediatrie II, alaturi de Katie Rizvi, directorul taberei si fondator al Clubului Temerarii. Acestia au taiat panglica inaugurala a taberei si le-au urat bun venit celor 100 de participanti imbracati in tricourile galbene cu inscriptia Eu am invins –Poti Si Tu!

Dorim sa multumim in mod deosebit pentru dicursul fiecarui vorbitor. Cuvintele exprimate au oferit o adevarata incurajare participantilor.  

Domnul Primar Sorin Apostu a urat participantilor un calduros bun venit in orasul Cluj- Napoca si a oferit misiunile fiecarei echipe pentru a descoperi indiciile jocului cultural ,,Vanatoarea de Comori”. Doamna Doctor Primar, Rodica Cosnarovici, si-a exprimat recunostinta si aprecierea referitor la activitatile desfasurate de 14 ani de Asociatia Little People pentru adolescentii din Romania care lupta impotriva cancerului. S-a simtit emotionata si bucuroasa se fie incojurata de multi fosti pacienti care sunt dovada vie a faptului ca cancerul la copil poate fi invins.
Ceea ce a fost subliniat de Domnul Conferentiar Doctor Gheorghe Popa este responsabilitatea pe care fiecare adolescent care a invins cancerul o are in a transmite mesajul supravietuirii ,,Poti Si Tu!” si celor ce se afla inca sub tratament.

Reprezentantii presei sunt asteptati la locatia taberei, Motel Gilau, str.Republicii f.n  in data de 15 septembrie, zi a carui tematica va fi ,,Ziua internationala a Olimpiadelor” si in data de 17  septembrie cand participantii vor prezenta materialele finale realizate in tabara si vor afla castigatorii competitiei intre echipe.


Pentru mai multe detalii despre Clubul TEMERARII – clubul  adolescentilor romani care au invins cancerul puteti gasi pe www.thelittlepeople.ro

Banner