CSR Romania

03 decembrie 2021

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa BCR sprijină victimile inundaţiilor şi încurjează angajaţii să se implice

BCR sprijină victimile inundaţiilor şi încurjează angajaţii să se implice

Email Imprimare PDF
Banca Comercială Romană (BCR) a donat către Salvaţi Copiii şi Crucea Roşie 20.000 de Euro pentru suportul victimelor inundaţiilor. De asemenea, BCR a demarat şi o campanie internă prin care stimulează angajaţii să doneze bani pentru sinistraţi şi va dubla suma strânsă în acest fel.

“In situaţii de calamitate naturală este nevoie de specialişti care ştiu cum să reacţioneze: cum să trateze cu victimele şi cum să redirectioneze eficient resursele atrase pentru ajutorul sinistraţilor. Salvaţi Copiii şi Crucea Roşie au oameni extrem de bine pregătiţi, care au identificat deja cine are nevoie de ajutor şi in ce constă acesta.  Ne alăturăm lor şi îi încurajăm şi pe colegii noştri să se implice pentru că în astfel de situaţii fiecare gest conteaza” a declarat Ana Ilinca Macri, Şef Departament Comunitate şi Comunicare Internă.


BCR a donat 10.000 Euro către Salvaţi Copiii care va organiza o tabără pentru cei 650 de copii din Suceava afectaţi de inundaţii. Banii vor fi folosiţi şi pentru a le cumpăra haine, alimente şi produse de primă necesitate. În plus, Salvaţi Copiii va deschide în localităţile afectate centre de consiliere psihologică pentru copii.

Tot 10.000 de Euro au fost donaţi către Crucea Roşie Romană şi vor fi folosiţi pentru a cumpăra alimente, saltele, pături, apa şi produse sanitare pentru sinistraţii din Moldova.

În perioada 5 iulie - 5 august, angajaţii BCR vor putea dona în 2 conturi ale organizaţiilor mai sus menţionate, special create cu acest scop.
Banner