CSR Romania

24 septembrie 2020

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Programul de burse URSUS „Studenti pentru comunitate” şi-a desemnat câştigătorii

Programul de burse URSUS „Studenti pentru comunitate” şi-a desemnat câştigătorii

Email Imprimare PDF
Ursus Breweries, alături de Universitatea „Babes-Bolyai”, a desemnat câştigătorii celor 10 burse URSUS „Studenţi pentru Comunitate”, ediţia a doua. Programul de burse este adresat studenţilor care au desfăşurat în ultimul an activităţi intense în beneficiul comunităţii locale şi care au dovedit, în acelaşi timp, rezultate academice deosebite. Valoarea unei burse se ridică la 400 de RON pe lună şi se acordă pe durata anului universitar octombrie 2012 - iunie 2013. La ce-a de-a doua ediţie a programului au fost înscrise 75 de dosare, depuse de studenţi aflaţi în anul I de master sau în anul terminal al studiilor de licenţă.

„Suntem mândri că an de an descoperim tineri minunaţi care se implică activ în viaţa comunităţii, iar exemplul pe care ei îl dau merită urmat şi de colegii lor. Ne-am propus prin acest program de burse să încurajăm iniţiativele de voluntariat care să contribuie la dezvoltarea unui oraş de suflet şi cu tradiţie pentru noi şi care pot, prin puterea exemplului, să-i inspire şi pe cei din jur. Prin activităţile Ursus Breweries în Cluj-Napoca, încercăm să contribuim alături de tinerii inimoşi şi cu iniţiativă, la dezvoltarea comunitaţii locale” a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Câştigătorii ediţiei a doua a burselor URSUS „Studenţi pentru Comunitate” sunt Daniel Blaj şi Sorana Chiper de la Facultatea de Istorie şi Filosofie, Diana Cândea, Irina Buruiană şi Genţiana Niţă de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Anamaria Lupan de la Facultatea de Litere, Răzvan Perşa şi Claudiu Ungureanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Tamara Szasz de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării şi Istvan Szasz, student la Facultatea de Teologie Romano-Catolică şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.  

Programul a recompensat studenţii excepţionali ai Universităţii “Babeş-Bolyai” care au obţinut minimum 9 ca medie generală pe ultimul semestru încheiat. În acelaşi timp, candidaţii au trebuit să-şi demonstreze ambiţia de a-i inspira pe membrii generaţiei lor prin implicarea în organizaţii non-profit sau în proiecte de voluntariat organizate în folosul comunităţii din Cluj. Cei zece bursieri s-au implicat în ultimul an în activităţi de voluntariat alături de organizaţii din domenii ca educaţie, social, sănătate, economic, artă şi multiculturalitate sau promovarea voluntariatului.
Banner