04 decembrie 2021

Esti in sectiunea: News Comunicate de presa IKEA lansează Angajamentul faţă de Comunitate

IKEA lansează Angajamentul faţă de Comunitate

logo-ikeaCe presupune acest lucru?
IKEA România va sprijini un proiect destinat comunităţilor din împrejurimile magazinului.
În 2012, compania şi-a propus să aleagă un proiect care să susţină protecţia drepturilor copilului şi educaţia. Proiectul ales va primi din partea IKEA România un buget de 30.000 euro pentru dezvoltarea sau derularea de activităţi care să producă schimbări pe termen lung.

Ce tip de proiect va fi susţinut?
Cele mai importante persoane din lume sunt copiii. De aceea, ei vor fi primii beneficiari ai acestei iniţiative. Astfel încât, în 2012, magazinul IKEA îşi va concentra toate eforturile în vederea susţinerii cauzelor copiilor.
IKEA România va căuta cel mai potrivit partener pentru dezvoltarea de programe şi proiecte care au ca scop bunăstarea copiilor.

Cum se va face selecţia proiectului câştigător?
Pe data de 25 aprilie 2012 declarăm deschisă sesiunea de înscrieri. În concursul de proiecte se pot înscrie Organizaţii non-guvernamentale (ONG) sau fundaţii. Pentru a putea aplica, ONG-urile sau fundaţiile vor trebui, în primul rând, să îndeplinească o serie de criterii, enumerate în Ghidul de sponsorizare.

Suma disponibilă pentru anul 2012 este echivalentul în lei a 30.000 EUR.

Aria de desfăşurare a proiectelor: municipiile Bucureşti şi Ploieşti, judeţul Ilfov.

Data de lansare a ofertei de sponsorizare: 25 aprilie 2012.

Data limită de depunere a cererilor de sponsorizare: 24 mai 2012, ora 14.00 (data poştei sau data de livrare prin curier).

Toate informaţiile, explicaţiile şi formularele ce trebuie completate, vor fi disponibile şi pe site: www.ikea.ro/impreuna-pentru-copii