CSR Romania

28 februarie 2021

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa COSMOTE România anunţă cele 9 ONG-uri care vor primi 45.000 euro în 2012

COSMOTE România anunţă cele 9 ONG-uri care vor primi 45.000 euro în 2012

Email Imprimare PDF
COSMOTE România a selectat cele 9 ONG-uri cărora le va oferi 45.000 euro, în cadrul ediţiei 2012 a programului „Mesaje de iubire”, ca urmare a răspunsului pozitiv al clienţilor care au contribuit prin trimiterea SMS-urilor în noaptea Anului Nou.

„Mesaje de iubire este un program unic, care transformă bucuria de Anul Nou a tuturor în susţinere financiară a organizaţiilor care se ocupă de îngrijirea şi educaţia copiilor. Le mulţumim clienţilor noştri pentru că ne sunt alături pentru al patrulea an consecutiv, astfel încât să putem să oferim împreună un sprijin pentru copiii defavorizaţi.”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager, COSMOTE România.

Toate cele 90 de organizaţii care au solicitat sprijin financiar în cadrul programului „Mesaje de iubire” în perioada înscrierilor au fost evaluate în baza unor criterii transparente, comunicate înaintea primirii dosarelor de înscriere. Cele 9 ONG-uri care vor primi câte 5.000 euro sunt:

1.    Asociatia AUTISM BAIA MARE
2.    Asociatia Caritas Bucuresti
3.    Asociaţia Little People  
4.    Asociaţia Renaitre Romania
5.    Asociaţia SFÂNTUL STELIAN
6.    Asociaţia Telefonul Copilului
7.    Asociatia Touched Romania
8.    Fundatia Dezvoltarea Popoarelor
9.    Fundatia HECUBA

Câştigătorii celei de-a patra ediţii a programului „Mesaje de iubire” sunt implicaţi în programe de îngrijire (terapie cancer, autism), incluziune socială (îngrijire, familii monoparentale, copii defavorizaţi, copii cu dizabilităţi), educaţie (prevenirea abandonului şcolar), prevenire a abuzului copiilor. Proiectele finanţate în 2012 sunt adresate miilor de copii din toate regiunile (Alba, Bacău, Baia Mare, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Orăştie, Prahova, Sibiu, Timişoara, Vrancea).

„COSMOTE România este onorată de gradul ridicat de interes al ONG-urilor care s-au înscris în programul Mesaje de iubire şi vrem să le mulţumim tuturor pentru înscrierea proiectelor. În ultimii doi ani am primit peste 200 de aplicaţii, ceea ce ne motivează să continuăm programul în următorii ani”, a adăugat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager, COSMOTE România.


Din 2009, COSMOTE România a oferit 140.000 euro, din veniturile generate de sms-urile trimise de Anul Nou, unui număr de 12 ONG-uri care se ocupă de îngrijirea şi educaţia copiilor.

“Mesaje de Iubire” este un program inspirat dintr-o iniţiativă CSR a Grupului COSMOTE, lansat în anul 1999, în Grecia. Iniţiativa a fost adoptată şi în Albania de subsidiara locală a Grupului, AMC. În cadrul programului Mesaje de Iubire, COSMOTE Grecia şi OTE au oferit anul acesta 550.000 euro, care vor fi folosiţi de 12 ONG-uri pentru proiecte destinate copiilor.
Banner