09 martie 2021

Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Compania Brother sprijină 10 proiecte ecologice

Compania Brother sprijină 10 proiecte ecologice

Gradul ridicat de conştientizare ecologică în ceea ce priveşte imprimantele nu se realizează doar prin consumul redus de energie, economii la volumul de hârtie şi reciclarea cartuşelor de cerneală si a tonerelor. Pe lângă toate acestea, Brother sponsorizează un număr important de proiecte ecologice şi de protejare a mediului din întreaga lume.

De aproape doi ani, Brother a dezvoltat programul Brother Earth. Vizitatorii site-ului http://www.brotherearth.com/en/top.html trebuie să dea click pe unul dintre cele 10 proiecte susţinute de Brother Earth şi apoi, pentru fiecare click, Brother donează o sumă pentru cauza respectivă.

În prezent, Brother sponsorizează următoarele 10 proiecte: protejarea junglei amazoniene din Peru, plantarea de copaci în Canada, protejarea mangrovelor din Thailanda, plantarea pădurilor în fostele cariere din Anglia, acordarea sprijinului pentru lucrările din pădurea tropicală ale Fundaţiei Arbor Day din America Latină, refacerea pădurilor din SUA, protejarea ecosistemelor apei din jurul Australiei, plantarea de noi păduri în Japonia, protejarea împotriva defrişărilor din China şi a naturii unice din Madagascar.

Mai multe click-uri înseamnă mai mulţi bani, iar pe parcursul anului trecut aproximativ 160.000 de oameni din întreaga lume au vizitat site-ul Brother Earth şi au contribuit la o lume mai bună.

“Prin implicarea în Brother Earth utilizatorii pot sprijini în mod direct unul dintre proiectele promovate de noi. Pe utilizator nu îl costă nimic, dar pentru fiecare click Brother donează o anumită sumă de bani. Într-un an se poate ajunge la o sumă semnificativă”, a declarat Monica Otlăcan, National Sales Manager la Brother România.

Imprimante ecologice

Brother este unul dintre cei mai “verzi” furnizori de imprimante. Aproape toate imprimantele Brother au fost premiate cu certificatul German der Blaue Engel, care înglobează cele mai stricte standarde de mediu din industria de printing.

“Certificarea reprezintă o promisiune făcută utilizatorilor noştri. În comparaţie cu imprimantele necertificate, modelele Brother care au obţinut certificatul German der Blaue Engel au un impact mai mic asupra mediului, consumă mai puţine resurse în timpul utilizării, oferă o calitate ridicată şi nu conţin substanţe dăunătoare sănătaţii sau mediului”, a completat Monica Otlăcan.

În acelaşi timp Brother se oferă să strângă consumabilele goale ale clienţilor (cartuşe de cerneală, tonere şi drum-uri) gratis. Ulterior, acestea sunt trimise spre reciclare. Pentru a beneficia de programul de colectare, utilizatorii trebuie doar să completeze un formular special pe site.
Imprimantele Brother sunt fabricate din materiale non-periculoase şi eco-optimizate în fabrici, ambalate în cutii din materiale reciclate şi distribuite prin mijloace de transport cât mai ecologice. După încetarea utilizării acestora, o mare parte din materialele folosite la crearea imprimantelor se pot recicla.

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a aniversat în 2008 50 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.