04 decembrie 2021

Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Angajaţii EGGER donează 4.000 EUR pentru căminul de bătrâni Rădăuţi

Angajaţii EGGER donează 4.000 EUR pentru căminul de bătrâni Rădăuţi

EGGER continuă proiectul caritabil “EGGER is Running“ şi în 2011. Pe data de 1 octombrie 2011, aproximativ 120 de angajaţi ai companiei au alergat, împreună cu prietenii şi familia, în scop umanitar. În acest an, salariaţii EGGER au strâns suma de 3.975 EUR, bani ce vor fi donaţi Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi. Prin intermediul acestui program, EGGER încurajează angajaţii din toate fabricile să participe la concursuri de alergări şi, cu această ocazie să adune bani pentru o cauză nobilă. Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER donează 5 Euro.

Fabrica EGGER din Rădăuţi a organizat pe 1 Octombrie 2011, în centrul oraşului, o cursă de semifond pentru persoanele vârstnice. 117 de angajaţi şi familiile acestora au participat la acest eveniment şi au alergat în total 795 de km. Suma totală strânsă de participanţi este de 3.975 EUR, bani ce vor fi viraţi în contul beneficiarilor. Printre concurenţi s-a aflat şi un bătrân în vârstă de 70 de ani, care a alergat 3 km. La acest eveniment a fost prezent edilul şef precum şi o serie de reprezentanţi ai Consiliului Local.

“EGGER se consideră parte din comunitate şi prin proiectele noastre dorim să oferim un mic sprijin persoanelor nevoiaşe. Anul acesta, suntem la a doua ediţie, iar colegii noştri au alergat pentru bătrânii din Rădăuţi. Această iniţiativă a fost un succes. Mulţumim angajaţilor şi prietenilor noştri pentru implicarea în acest proiect şi pentru spijinul oferit”, spune Ioan Banciu, Director Technic al fabricii EGGER din Rădăuţi.

Organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru cel mai tânăr participant în vârstă de 5 ani, cel mai vârstnic concurent (70 de ani) şi cel mai lung traseu parcurs – 22,5 km.

În 2010, angajaţii companiei au participat la prima ediţie a programului şi au strâns 1.980 EUR pentru copii de la orfelinatul “Universul Copiilor”.

EGGER încurajează un stil de viaţă sănătos pentru angajaţii săi. Programul “EGGER is Running” promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă.