29 noiembrie 2020

Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Grupul Rompetrol, de 6 ani alături de Gala Societăţii Civile

Grupul Rompetrol, de 6 ani alături de Gala Societăţii Civile

gala-societatii-civileGala Societăţii Civile, eveniment de tradiţie care premiază anual spiritul civic şi responsabilitatea socială în România, s-a bucurat şi se bucură în continuare de sprijinul unui număr important de parteneri implicaţi în realizarea proiectului. Grupul Rompetrol se află în cel de-al şaselea an de colaborare cu Millenium People, între organizator şi susţinătorul său stabilindu-se o relaţie specială caracterizată de stabilitate şi încrederea dobândită în timp.

Posibilitatea de a sprijini un eveniment care premiază nu numai excelenţa şi implicarea în comunitate a determinat Rompetrol să devină partenerul principal al Galei Societăţii Civile. "Am văzut în acest eveniment o şansă de a ne exprima valorile. Să te asociezi cu un eveniment caracterizat de un înalt grad de profesionalism şi care are în centru ideea de excelenţă prin implicare în comunitate a reprezentat o oportunitate de reîntărire a valorilor brandului Rompetrol", a declarat Oana Năstase, Director Comunicare şi Afaceri Corporative al Grupului Rompetrol.

Proiectele câştigătoare ale Galei Societatii Civile 2011, ediţia a IX-a, vor fi anunţate în cadrul festivităţii de acordare a premiilor, ce va avea loc în data de 9 iunie la Opera Naţională Bucureşti, începând cu ora 20.00. Anul acesta au fost înscrise în competiţie 193 de proiecte implementate în anii anteriori de catre organizaţii neguvernamentale, grupuri de iniţiativă şi persoane fizice, care au atras fonduri în valoare de aproximativ 17 milioane de euro.

Grupul Rompetrol este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul în Amsterdam, Olanda, cu majoritatea operaţiunilor şi activelor în Franţa, România, Spania şi Europa de Sud-Est. Principalele activităţi ale Grupului sunt în domeniile rafinare şi marketing/vânzare de produse petroliere, dar şi în operaţiuni adiţionale - explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport etc. Cu operaţiuni în 12 ţări, Grupul intenţionează să devină unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa şi să obţină o poziţie consolidată în bazinul Mării Negre şi al Mării Mediterane, pentru asigurarea unui flux constant de materie primă şi produse la standarde europene, în acord cu nevoile consumatorilor.

Compania derulează programe de responsabilitate socială prin intermediul platformei "Împreună pentru fiecare", un program destinat dezvoltării comunităţilor locale prin iniţierea, susţinerea şi implementarea  de proiecte din domeniul sănătaţii sau al protecţiei mediului.