CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: Juriul Gilda Lazăr

Gilda Lazăr

gilda_lazarEste Director Corporate Affairs & Communications al JT International Romania şi Moldova.

De asemenea este profesor asociat la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, unde predă un curs de Corporate Affairs şi CSR, în cadrul Masterului de Comunicare, şi Preşedinte al Asociaţiei "Friends of the Opera" şi membru fondator al Asociaţiei Române a Profesioniştilor în Relaţii Publice.

Are o bogată experienţă în jurnalism şi comunicare, primind în 1995 distincţia pentru cel mai bun jurnalist femeie din România. A scris peste 5.000 de articole apărute în reviste şi ziare naţionale, o parte dintre acestea fiind selectate şi publicate în presa din străinătate (''Courrier International'', ''The Atlanta Journal and Constitution").

A fost redactor la cotidianul "Dreptatea", la "România liberă", a fost corespondent al postului de radio "Europa Liberă", realizator talk show la "Tele 7 abc" şi TVR, corespondent al Ziarului "Lumea Liberă" din New York şi director al cotidianului "Curentul".
A fost reprezentant al "National Forum Foundation / Freedom House" pentru ţările Europei Centrale şi de Est şi Purtător de cuvânt al Ministerului Român al Afacerilor Externe.

Este absolventă a Facultăţii de filologie, Universitatea Bucureşti, deţine un Master în Drept Comercial la RAU, este Certificată în Corporate Community Relations la Boston College şi a absolvit numeroase cursuri de business şi comunicare la London School of Economics (Strategy, Regulations), INSEAD, MCE, Ashridge, Isherwood etc.